KOM TILBAGE FAR!

Captain Nicoline is back!

fullsizerender

Hej allesammen.

Nu er det ca et halvt år siden jeg skrev mit første blog indlæg, der handlede om min fars død.

Jeg tænkte ikke så langt da jeg skrev dette indlæg. Grunden til jeg gjorde det, var først og fremmest for mig selv. Var nødsaget til at prøve at skrive mig ud af hele den stærke oplevelse og alle de følelser jeg stod med.

Det føltes virkelig terapeutisk og godt at få det ud. Blog indlægget skrev nærmest sig selv.

Hvad der kom bag på mig var den store reaktion fra folk alle mulige steder fra, det havde jeg slet ik forventet. Der var så mange fine tilbagemeldinger, de varmede langt ind i hjertet! Ville så gerne ha svaret jer allesammen, men mit hjerte var for tungt og træt til at jeg kunne finde overskuddet til det. Jeg vil gerne sige tusind tak for al den dejlige feedback.

Fik blandt andet også en besked fra min kære kloge advokat ven som skrev :

“Jeg har lige læst dit blog indlæg, kæft du skriver godt. Fortsæt med det! Den der har evnen har jo også pligten”.

Det synes jeg sgu var så sødt, og den besked har rumsteret i mit hoved lige siden.

Samtidig tænkte jeg, jamen jeg kan ik følge op på sådan et blog indlæg, det er jo ikke hver dag at man oplever så store livskriser, til at man skriver et indlæg der bare skriver sig selv på den måde og rører en masse mennesker. Så hvordan følger jeg lige op på den?! Syntes heller ikke jeg kunne gå direkte fra det indlæg til at skrive om en ny taske jeg lige havde købt!

Så i stedet besluttede jeg mig for at holde en mere eller mindre velfortjent pause fra hverdagen i en periode.

Har kørt ren EAT LOVE PRAY stilen.

Først med en måned på Bali, derefter en tur på ski i Østrig, efterfulgt af Spanien, hvor jeg dog fik lavet lidt business on the side, som jeg vil fortælle om senere. Sidst men ikke mindst tog jeg en tur til LA, mit gamle hood, hvor jeg fik mig en på opleveren.

Det er blandt andet alle mine eventyr og rejser jeg kommer til at skrive om herinde på min nye Premium Blog som er hostet af Bloggers Delight.

Udover det lever jeg stadig primært af at DJ’e og har nogle spændende opgaver i den nærmeste fremtid. Skal blandt andet spille til VIP arrangement for Aston Martin, og til Momondo’s store sommerfest i deres nye smukke lokaler på strøget, her i starten af maj.

Det glæder jeg mig til.

Så selvfølgelig kommer jeg også til at skrive om hvilket musik der rører mig, og alle mine DJ oplevelser med nogle af landet største Corporate firmaer.

Har det med at ende op i nogle vilde Pulp Fiction agtige situationer hist og her, så det kan også være i får nogle røver historier fra det virkelige liv med, who knows, who knows….

Glæder mig til at dele noget af min verden med jer, og hvis nogle af jer har specifikke ønsker til hvad i kunne tænke jer at læse og høre mere om fra mit liv og mine livs erfaringer, er i velkommen til at komme med forespørgsler.

Nu må i allesammen ha en SKØN påske.

Jeg smutter selv en lille tur til fyn, prøver at holde mig væk fra Pulp Fiction lignende situationer , i hvert fald bare lige et par uger 😉

Nicoline

Her en sang fra Leon Bridges jeg er helt vild med at høre derhjemme lige for tiden.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM TILBAGE FAR!