MY PERSONAL SPOTIFY CHILL PLAYLIST

BLONDE AMBITION FESTIVAL ’17

fullsizerenderFor filan jeg er i godt humør i dag, solen skinner, det er lunt i luften, og på min løbetur rundt om volden på Christiania var der de sødeste unger der gav mig et glas vand med på vejen.

Det er seriøst de små ting der gælder her i livet. Husk det!

ANYWAY, fordi jeg er i så godt humør og alligevel lige sidder og forbereder mine playlister til aftenens gig på the Lab for ELEVEN AUSTRALIA, fik jeg lyst til at dele lidt fra en af en af mine playlister.

Det er snart Festival tid, Coachella har allerede været på banen for et par uger siden, og nu er det Heartland Festival lige rundt om hjørnet. Glæder mig max til den festival, da den er i mit gamle hood på fyyyn. Juhuuu. Så here you go, håber også i kommer i lige så meget festival humør som mig af denne playliste!

I kan følge playlisten på min Spotify konto som jeg har linket til herunder, enjoy.

Kærligst

The Blonde Ambition

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY PERSONAL SPOTIFY CHILL PLAYLIST