BLONDE AMBITION FESTIVAL '17

HARD ROCK RISING 2017/ BATTLE OF THE BANDS

fullsizerender

Sponsoreret af Hard Rock Cafe

Damn jeg glæder mig til på torsdag! Efter at ha været Dj i nu 15 år har jeg også besluttet mig for at springe ud som Badass Rock Chick nu på torsdag til Battle of the Bands / Hard Rock Rising 2017, som bliver afholdt på Hard Rock Cafe i København. Bare rolig jeg springer hverken ud som sanger med speciale i death growl eller guitarist…. Til gengæld springer jeg ud som dommer sammen med to ægte rock n roll  badass’es, Martin Frank fra Shotgun Revolution og Martin Jensen fra High Voltage.

Hard Rock Rising 2017 er en live musik showcase, som tiltrækker en bred vifte af kunstnere fra hele verden, for at konkurrere om en chance for at være Hard Rock Rising Artist of the year. På torsdag kommer vi til at se de 4 lokale top bands som har kvalificeret sig og som alle har øjnene på den stor præmie. Dørene åbner kl. 21 til en aften med fed musik i rigtig rock n roll stil. Har I brug for at runde jeres lille fredag af i god stil, så kom forbi og få en på opleveren.

Konkurrencen finder som sagt sted nu på torsdag på Hard Rock Cafe Copenhagen på Rådhuspladsen, I kan læse mere om eventet lige her samt læse mere om Hard Rock Rising 2017 her.

VIND EN MIDDAG FOR 4 PERSONER TIL BATTLE OF THE BANDS PÅ TORSDAG!

Jeg udlodder en middag for 4 personer og dertilhørende reserveret bord med en god view til hele showet på torsdag.

Deltag ved at skriv en kommentar i dette blogindlæg, om hvem du kunne tænke dig at dele præmien med, og jeg trækker en vinder i morgen.

Ses vi?

 

Kærligst

The Blond Ambition

 


   

5 kommentarer

 • Rikke Olsen

  Jeg vil også gerne springe ud som “badass rock-chick” og Hard Rock Rising er da den mest oplagte begivenhed at gøre det ved!
  Jeg ville invitere min smukke pre-teenage datter med på Hard Rock og vise hende alle de cool effekter, der hænger rundt omkring på stedet.
  Skal vi tage en Mojito-skål torsdag og headbange i takt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victor Fenger

  Lyder fedt med en konkurrence. Jeg ville slæbe mit Copenhell hold med, for at se femtidens smadderbands.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristoffer

  Jeg vil gerne have Chris Hansen med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Olsen

  Jeg vil også springe ud som “rock chick” , og sikke en cool begivenhed at gøre det ved!
  Jeg vil invitere min seje datter ind og høre ægte rock’n’roll og kigge på de seje effekter, som Hard Rock har hængende
  Rock on

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Jørgensen

  Jeg ville vildt gerne invitere min skønne kæreste Claus med <3 og så enten et dejligt vennepar eller veninder alt efter hvem der kan sådan en herlig torsdag aften og så kunne jeg lige give dig et kæmpe kram også Nicoline <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLONDE AMBITION FESTIVAL '17