BATTLE OF THE BANDS/ WE HAVE A WINNER!

PMS PSYKOPAT

fullsizerender

For nogle af jer kvinder derude vil dagens emne være et total non -issue.

Jeg har på én side lyst til at give jer kvinder en high five og på en anden side lyst til at give jer en knytnæve lige i face. Det er lidt ligesom med kvinder der siger, at de aldrig nogensinde i deres liv har følt sig usikre, eller aldrig har fundet lidt cellulite på deres perfekte smukke glatte bagparti. Jeg er så glad på jeres vegne, men samtidig hader jeg jer også en lille bitte smule.

For de kvinder der nogensinde har følt, at de bliver til en total nutcase i ugen før jeres menstruation; I er ikke alene! Til de mænd som som måske ikke er vokset op med en søster, eller endnu ikke har været i et langvarigt nok forhold, til at have lært at forstå sig på dette emne, denne artikel er til jer.

LOC skrev engang så formøst i en af hans sange

Man kan ikke stole på nogen der kan bløde i fem dage uden at dø”.

Og hold op hvor jeg elsker ham for at skrive det. Han har ret. Tak LOC, for ik at være bange for at synge det højt. I kan ikke stole på os kvinder i de 5 dage –  vi kan ikke engang stole på os selv!

Den bedste måde jeg kan prøve at forklare en mand hvad præcis det er der foregår er sådan her :

1. Dette er Pms fasen : PMS står i virkeligheden for Præ(PASS) Menstruelt (MY) Syndrom(SHOTGUN). I den periode er jeg personligt blevet besat af det jeg plejer kalde for en indre hormon psykopat. Lad os bare kalde hende for Psykoline. Psykoline er rasende, frustreret, vred, mega ked af det og TRÆT. Hun har lyst til at smadre stort set alt og alle der siger bare et lille forkert ord. Måske siger de ik engang et forkert ord. Men Psykoline fortolker alle ord der kommer ud af munden på mennesker de dage, på en helt anderledes måde, end hun ville gøre alle andre normale dage.

2. Menstruationen er startet. Det vælter ud med litervis af blod. JA, det gør ondt. Det føles som om der står en freak taget ud af an horror movie og gang på gang stikker en kæmpe stor sabel ind i min mave, wii wiii wiii! Det eneste jeg har lyst til er at ligge ned i min kæmpe seng med 5 dyner over mig, spise chokolade, drikke rødvin og se Rom’Com’s.

3. Psykoline har mutiple personality disorder, så inde i Psykoline bor en Bangeline, Melankoline & Raseline. Så hvis du forestiller dig Bangeline, Melankoline & Raseline har en stor kæmpe fest sammen inde i din krop, imens Freak fra horror movie stabber og stabber din mave med sin store sabel. Alt dette foregår imens du ikke kan passe noget af dit tøj, for du har taget 3 kg på i væske & din mave er hævet på en måde så du ligner en gravid i 3. måned.

JA så har du her resultatet af Psykoline.

Nu er det tilfældigvis den tid på måneden for mig igen. Endnu engang har jeg for 117.000 gang haft nogle super intense dage denne uge. Jeg kan ik altid garantere for hvad der sker i disse dage. Både rent forretningsmæssigt og privat.

Det siges at nogle af verdens kvindelige top ledere tager deres aller største og mest konsekvente beslutninger i netop disse dage…Fordi de simpelthen er så meget i deres følelsers vold, så der er ikke er tid til at overveje for længe, og der i stedet handles!

Jeg så for et stykke tid siden en video som ‘Glamour’ havde postet som viser til perfektion på kun 2 minutter , hvad det er vi kvinder egentlig gennemgår hver evigt eneste måned. Det ku være så fedt hvis alle mænd i hele verden ville bruge 2 minutter på at se den. Den er super sjovt lavet og er simpelthen så spot on. Det kan jo være at næste gang en af jer står over for et top irrationelt monster af en kvinde, at i så vil tage det med et gran salt. Eller måske endnu bedre, bare give kvinden et kram og sige at alt skal nok gå, fordi i har set denne video og derfor kan lægge 2 og 2 sammen.

Videoen ser i her :

Kærlig Hilsen Psykoline

 

 

 

   

1 kommentar

  • ane

    super godt skrevet. jeg kan godt genkende mig selv når jeg har pms hhaa

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BATTLE OF THE BANDS/ WE HAVE A WINNER!