PMS PSYKOPAT

MIN DJ REJSE

fullsizerenderSponsoreret af Hard Rock Cafe

Hvordan startede rejsen til min Dj karriere egentlig?

Først og fremmest er jeg vokset op i et hjem hvor der altid kom musik ud af højttalerne, fra jeg var helt lille. Min far tog mig med til min første koncert da jeg var omkring 4 år gammel. Glemmer det aldrig. Han hed Shakin’ Stevens, og han shakede i den grad den scene og jeg elskede det! Jeg sad på min fars skuldre under hele koncerten, og fik et lyserødt halstørklæde med hans navn på med hjem.

MEEEGA SEJT 😉

Senere var det særligt Elvis der dominerede i vores hjem. Ofte til højtider, eller hvis der var gæster til middag, trak min far sig ind i fjernsynstuen så snart han kunne slippe afsted med det, og satte Elvis’ live Aloha from Hawaii koncert på videomaskinen. Jeg sneg mig oftest med…. så sad vi og skrålede med på vores yndlings, og min far analyserede hvert enkelt af Elvis’ moves imens han fortolkede og forklarede.

Så kom teenage årene hvor mine storebrødre også inspirerede mig meget med alle deres cool idoler, David Bowie, Eddie Vedder, Chris Cornell og derudaf….

Der var aldrig et stille øjebik i vores hjem på musik fronten!

Rejsen til at blive professionel dj, startede allerede uden at jeg helt vidste det, da jeg rejste rundt i hele verden som model. Jeg boede primært i Paris og Nyc, da jeg på daværende tidspunkt arbejdede som professionel model. I paris og Nyc fandtes der så mange spændende undergrunds klubber, med de sejeste dj’s, der spillede en masse anderledes musik end det jeg i forvejen kendte.

Det begyndte at blive min helt store hobby og passion, at finde de ultimative sejeste og hemmeligste klubber.

En aften hang jeg ud på en af Nyc’s absolut hotteste klubber. Jeg sad med en masse andre purunge modeller ved Leonardo Di Caprio’s bord, hvor INGEN talte sammen. “Leo” sad med sin kasket trukket helt ned over hovedet, og var too cool for school til at tale med nogle af os. Det var sådan, at man egentlig bare skulle føle sig beæret over at få lov til at være ved hans bord!

Det KEDEDE den rebelske pige fra fyn. Jeg følte der måtte være mere out there end dette! Fik så pludselig øje på en meget intens smuk mand, der sad og spillede på bongo trommer ved siden af aftenen’s Dj.

Jeg kunne ikke få mine øjne fra ham da vi først connectede!

Han var så dybt inde i musikken, og det gav så meget mening for mig. Da de var færdige med at optræde gik jeg op til ham og hilste. Han gav mig et hemmeligt tlf nr han sagde jeg skulle ringe på hvis jeg ville ha den ultimative musik/klub oplevelse, som kun få indviede passionerede musik elskere fik lov at blive inviteret til.

Man skulle ringe på det hemmelige nr om fredagen, for deres fester rykkede rundt på forskellige location’s hver fredag, og man måtte først få den hemmelige location at vide på selve dagen.

Der åbnede sig en helt ny verden for mig! En verden med dedikerede musik elskende mennesker, som ikke gik på klub for primært at blive set, spille smarte eller score. Alle der fik lov at komme med til disse fester, havde én ting til fælles. Og det var passionen for musikken.

Når man samler sådan en flok mennesker opstår der en fuldstændig magisk energi! Alt går op i en højere enhed af musik, dans, kærlighed og venskaber.

Festen hed ORGANIC GROOVE! Need I say more?! Synes næsten navnet taler for sig selv.

Jeg endte med at blive rigtig gode venner med alle Dj’sne og musikerne. De sagde tit til mig at jeg burde begynde at dj’e. De sagde de kunne mærke jeg havde den energi og passion der skulle til. Men der var altså ingen kvindelig dj’s i Organic Groove, og jeg tænkte det kan jeg da ik…. det er nok kun drengene der kan finde ud af det. Så var ikke klar til at springe ud i det på daværende tidspunkt.

Et par år ud i fremtiden flytter jeg tilbage til Danmark igen.

Er på dette tidspunkt 25 år gammel. Som sædvanligt er jeg blevet gode venner med nogle af byens bedste Dj’s. På det tidspunkt var det en onsdags klub, Very Disco, drevet af Thomas Madvig og Nima som var Dk’s svar på Organic Groove. Knap så gennemført hemmelig hemmelig som Nyc’s Organic Groove 😉 men den havde lidt den samme energi og ånd musikmæssigt.

Jeg havde mødt en meget dygtig Norsk musiker, der turnerede hele jorden rundt med sit nye album. Der var ikke nogen tvivl om, at mig og den norske musiker fik et major teenage crush på hinanden den aften vi mødtes. Men af mange forskellige årsager, kunne vi ikke være sammen. Næsten helt Romeo & Juliet agtigt!

En dag ligger der pludselig en pakke med en cd fra mit norske crush i min postkasse. Han havde brændt en cd med nøje udvalgte hemmelige undergrunds kærligheds sange.

LIGE I HJERTET!!!

Jeg tænkte; jeg blir nødt til at sende ham en cd tilbage, med nogle af alle de seje hemmelige love songs jeg havde fået samlet på min vej, fra undergrunden af Nyc & Paris.

Jeg spørger da mine 2 gode dj venner, om jeg ik må komme ind i deres studie, for at de kan hjælpe mig med at mikse de numre jeg havde valgt sammen. Denne aften viser sig at være en life changing oplevelse. Så snart de 2 dj drenge har hørt de numre jeg har udvalgt, spørger de nærmest målløse om det er mig selv der har valgt de tracks?! Og ja det var det da selvfølgelig!

De var så rørte og imponerede over min musik smag, så de lige der på stedet siger at hvis jeg havde lyst, kunne jeg komme ned og varme op på klubben den følgende onsdag.

Jeg var mega overrasket og meget beæret og nervøs over at få dette tilbud. Men jeg sagde selvfølgelig ja!

Så den følgende onsdag tog jeg de få cd’er jeg på det tidspunkt ejede under armen, og gik ned på Very Disco og spillede mine hemmelige love tracks, uden så meget som at kende en eneste knap på pulten. Og beat mixing var et helt fremmed fænomen for mig. På trods af det, var ejeren af Luftkastellet (hot hot udendørs kbh’er beach klub dengang) der. Han endte med at booke mig til et job den efterfølgende fredag.

And the rest is history 😉

Hvad er moralen ved denne historie egentlig? Hvis der absolut skal være en moral…

Det må være at UANSET hvilken rejse du vælger at begive dig ud i karrieremæssigt i denne verden, uanset hvad, så bliver du belønnet hvis du elsker det du laver!

Hvis du har passionen, lysten og selvfølgelig et godt drive. Så er du på det rette spor!

Du kan ikke gå galt i byen med disse 3 ingredienser! Det er en universel lov, at der så åbner sig døre, i hvert fald hvis du spørger mig.

MEN det kræver tålmodighed. Mange knokle timer for mindsteløn til at starte med. Mange øjeblikke hvor man tænker, fuck det her, jeg giver op. Men det er lige præcis i de øjeblikke hvor du fortsætter… der hvor du er allermest træt…. og måske ikke kan se det kan føre til noget stort, at du er på vej til noget større og bedre.

Så keep it up! Uanset hvilken branche du vælger.

Jeg har i forlængelse med dette samarbejde med Hard Rock Cafe, fået lov til at udlodde en konkurrence til en af mine cool læsere. Du kan vinde 1 x item fra Hard Rocks webshop + en makeover,  samt et photoshoot med en professionel fotograf, hvor du får taget et billede på Hard Rock Cafe i København.

Sådan her gør du :Gå ind i kommentar feltet på mit blog indlæg, skriv der et link til dit favorit item fra Hard Rock Cafe’s webshop. Og du er hermed med i konkurrencen.

Jeg trækker en vinder om 4 dage! Terms & Conditions læses her

Hvis i mangler inspiration kan i på nedenstående billed se den t-shirt jeg har valgt fra Hard Rock Cafe. Er helt vild med farverne på denne!fullsizerender-5

Kærlig hilsen

Den passionerede

 

 

 

 

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PMS PSYKOPAT